Samen kunnen we nog verder groeien!

VOOR DE POES magazine werkt samen met verschillende partijen om leuke items, interviews, projecten en acties op te zetten.

Een aantal partners werken achter de schermen mee voor een totstandkoming van ons magazine. Anderen werken mee door bijvoorbeeld aanbiedingen, acties en samenwerking aan te gaan om te groeien. Zo helpen we elkaar op weg en kunnen we elk kwartaal een mooi magazine aanbieden vol verhalen, prijsvragen, acties en aanbiedingen!

 


Samenwerken

Zie je een samenwerking met VOOR DE POES magazine wel zitten? Neem dan contact met ons op per mail om je plannen en ideeën met ons voor te leggen! Mail naar info@voordepoesmagazine.nl


Huidige partners

 

 

 

 

 

Kattencafé Poeslief in Groningen is onze partner in crime betreft aanbiedingen en acties voor lezers van het magazine. Poeslief is het leukste Kattencafé van het Noorden! 


Drukkerij de Marne

Zonder goed drukwerk natuurlijk geen magazine! Bij drukkerij de Marne denken ze met ons mee en daar rollen onze mooie bladen van de band.

 

 

 

 

 

 

 

VOOR DE POES is DE katten oppasservice in Groningen.

Naast verzorging en medicatie bieden ze ook hulp bij moeilijk kattengedrag.

VOOR DE POES is de initiatiefnemer van het magazine.

 

 

 

 

 

Voor de vormgeving van het magazine springt Kleine dingen bij. Om het magazine er op z'n mooist uit te laten zien. Kleine dingen werkt veel met de natuur om mooie dingen op te zetten.


Volg ons!